Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Referenties van klanten...

Hieronder vind u reacties van voorgaande klanten over onze service en de geleverde producten, wij zijn blij en dankbaar voor het mogen ontvangen ervan..

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

"Super tevreden en blij met mijn maatwerk product. Snel Netjes en Betaalbaar. Nu nog poosje wachten, en erg hopen dat degene die hem krijgt, het ook mooi vind. Mocht ik ooit weer eens wat nodig hebben, dan klop ik zeker bij steigerhout op erica aan."

- Carina Bakema, 4 mei 2015 -

"Op maat en vakkundig afgewerkt. Precies volgens onze wensen !

Voor dergelijk vak-maatwerk moet je toch echt in Erica zijn."

- Fam. Spithoven, 10 april 2015 -

"Wij zijn erg blij met onze mooie sitetable"

- Elly Palts, 3 april 2015 -

"we hebben onze klooster tafel gekregen en hij is super mooi,

ben er heel blij mee"

- Meta Brassers, 17 februari 2015 -

"Goede prijs/kwaliteit verhouding en snel geleverd, erg tevreden dus."
- Familie van Buuren, 24 augustus 2014 -

"De meubeltjes worden volgens mij met veel plezier en enthousiasme gemaakt, dat valt aan de spullen af te zien. Ik ben erg blij met mijn nieuwe plantenbakken en side-table, het is netjes gemaakt en goed afgewerkt!! Ga zo door.."

- S. Meijer, 31 juli 2014 -

Geef ons uw reactie..

Natuurlijk ontvangen wij ook graag uw reactie, deel met ons uw persoonlijke ervaring, danwel kritiek of aanmerkingen. Zo kunnen wij onze toekomstige klanten een goed en eerlijk beeld geven over dat wat wij te bieden hebben en kunnen tegelijkertijd ook werken aan verandering of verbetering waar dat nodig is.. Wij danken u zeer voor de moeite!

Hoe bent u bij ons terecht gekomen?*
Ik stem toe in het plaatsen van mijn reactie op de site:*
This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Geachte, Wij danken u voor uw reactie over onze geleverde service en product(en). Wij hopen dat wij een goede indruk bij u achter gelaten hebben, maar mocht u desondanks toch nog een puntje van kritiek of een opmerking hebben dan hopen wij dat u dat tevens in uw reactie kenbaar gemaakt heeft zodat wij hieraan kunnen werken! Wij danken u voor de gedane moeite en hopen u wellicht in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Danny, Steigerhout op Erica.